Sociaal recht

Het sociaalrechtelijke departement van JMS Group is toegewijd aan het leveren van eersteklas juridische bijstand op sociaalrechtelijk gebied. Deze expertise omvat het opstellen van nationale en internationale arbeidsovereenkomsten, het omgaan met uitdagingen met betrekking tot herstructureringen, fusies en overnames, het faciliteren van sociale relaties binnen uw bedrijf, evenals juridische bijstand en het verdedigen van de belangen van klantbedrijven van JMS Group. In het licht van de juridische uitdagingen van het sociaal recht, verdedigen de advocaten van JMS Consulting de belangen van klanten in individuele of collectieve geschillen. Ze hanteren sterke verdedigingsstrategieën, waarbij ze effectieve oplossingen nastreven, of het nu gaat om onderhandelingen, bemiddelingsprocessen of vertegenwoordiging voor bevoegde rechtbanken. Hun pragmatische aanpak is gericht op het beschermen van de rechten van de klanten terwijl hun reputatie behouden blijft.
Er zijn geen gegevens gevonden

Nationale en internationale arbeidsovereenkomsten

Er zijn geen gegevens gevonden

De gespecialiseerde advocaten in sociaal recht van JMS Consulting worden erkend om hun vaardigheid in het opstellen, onderhandelen en beheren van arbeidsovereenkomsten, zowel op nationaal als internationaal niveau. Of het nu gaat om kleine lokale bedrijven of grote multinationals, JMS Consulting zet zich in voor het opstellen van robuuste en flexibele arbeidsovereenkomsten die voldoen aan de geldende wetgeving en perfect zijn afgestemd op de specifieke behoeften van elke klant.

Herstructurering, fusies en overnames

Er zijn geen gegevens gevonden

De complexe processen van herstructurering, fusie en overname kunnen diepgaande gevolgen hebben voor het personeelsbestand en de juridische verplichtingen. Het ervaren adviesteam van JMS Consulting staat u bij in elke cruciale stap van deze processen, waarbij strategisch advies wordt verstrekt om risico’s te minimaliseren en kansen te grijpen. Onze experts ontwikkelen op maat gemaakte strategieën die zowel rekening houden met de zakelijke doelstellingen van onze klanten als met de juridische implicaties ten aanzien van hun werknemers.

Sociale relaties

Er zijn geen gegevens gevonden

Het bevorderen van harmonieuze arbeidsverhoudingen tussen werkgevers en werknemers is essentieel voor het succes en de groei van elk bedrijf. Bij JMS Consulting ondersteunen onze experts u proactief bij het beheren van uw arbeidsverhoudingen door interne beleidslijnen en procedures te ontwikkelen die nauwgezet voldoen aan de geldende wetgeving. Ons tweeledige doel is om een positieve werkomgeving te creëren en tegelijkertijd het risico op potentiële geschillen te minimaliseren, wat bijdraagt aan de stabiliteit en welvaart van uw onderneming.

Ondersteuning en verdediging

Er zijn geen gegevens gevonden

Tegen de juridische uitdagingen die inherent zijn aan sociaal recht, staan de ervaren advocaten van JMS Consulting klaar om uw belangen te verdedigen. Of het nu gaat om individuele of collectieve geschillen, onze experts implementeren solide en strategische verdedigingsstrategieën om uw rechten te beschermen en uw reputatie te behouden. Met een pragmatische en vastberaden aanpak streven we ernaar effectieve oplossingen te vinden, of het nu gaat om constructieve onderhandelingen, bemiddelingsprocessen of vertegenwoordiging voor bevoegde gerechtelijke instanties.