Strafrecht

De advocaten van JMS Group geven deskundig advies en ontwikkelen juridische strategieën om de rechten van hun cliënten te beschermen tijdens gerechtelijke procedures. Of het nu gaat om lichte overtredingen, ernstigere zaken met betrekking tot strafbare feiten, verkeerscode-overtredingen of cassatieberoepen, JMS Group ondersteunt zijn cliënten in elke fase van het gerechtelijke proces. Het constante doel is de verdediging van de belangen van hun cliënten te waarborgen, of het nu bedrijven of particulieren zijn.

Er zijn geen gegevens gevonden

Algemeen strafrecht

Er zijn geen gegevens gevonden

De gespecialiseerde advocaten van JMS Group zijn bekwaam in het algemeen strafrecht. Ze verstrekken deskundig advies en stellen juridische strategieën op om ervoor te zorgen dat de rechten van klanten worden beschermd in het kader van deze procedures. Of het nu gaat om lichte overtredingen of ernstigere zaken, JMS Consulting begeleidt klanten bij elke stap van het juridische proces.

Ondernemingsstrafrecht

Er zijn geen gegevens gevonden

De afdeling Strafrecht van JMS Consulting omvat ook het ondernemingsstrafrecht. De juridische experts van JMS Group bieden deskundig advies en oplossingen op maat voor zaken die betrekking hebben op strafbare feiten binnen het bedrijfsleven. We zijn toegewijd aan het verdedigen van de belangen van onze klanten, of het nu gaat om bedrijven of individuen, door middel van sterke en competente verdedigingsstrategieën.

Verkeersovertredingen - Wegenverkeerswet

Er zijn geen gegevens gevonden

De advocaten van JMS Consulting hebben erkende expertise op het gebied van verkeersovertredingen en schendingen van het wegverkeersreglement. Ons specialistenteam staat klaar om te reageren op elke beschuldiging met betrekking tot verkeersovertredingen. Of u nu te maken heeft met lichte overtredingen of ernstige schendingen van het wegverkeersreglement, JMS Consulting stelt effectieve juridische verdedigingen op om uw rechten te beschermen.

Strafcassatie

Er zijn geen gegevens gevonden

Het team Strafrecht van JMS Consulting is deskundig in strafkassatie. We zijn vastbesloten om uw rechten te verdedigen en sterke argumenten naar voren te brengen bij cassatieprocedures. Onze gespecialiseerde strafkassatieadvocaten doen er alles aan om gunstige resultaten voor onze klanten te behalen door elk aspect van de zaak zorgvuldig te bestuderen.