Actiefbeheer

Het departement Assets Management van JMS Group onderscheidt zich door zijn expertise op het gebied van vastgoed, nalatenschapsplanning, fusies en overnames, evenals begeleiding van familiebedrijven. Met een gekwalificeerd team biedt het op maat gemaakte oplossingen om te voldoen aan de uiteenlopende behoeften van klanten.
De vastgoedexpertise van JMS Group is gebaseerd op een grondige kennis van de markt, waardoor toegang wordt geboden tot Off Market-kansen en het opbouwen van sterke relaties met investeerders. Deze experts begeleiden klanten bij transacties, portefeuilleontwikkeling en vermogensbeheer, waarbij rendementen worden geoptimaliseerd en risico’s worden geminimaliseerd.
Nalatenschaps- en vastgoedplanning is een ander sterk punt, waarbij adviseurs nauw samenwerken met klanten om plannen te ontwerpen die aansluiten bij hun doelen, rekening houdend met fiscale implicaties. Ze creëren strategieën voor een soepele eigendomsoverdracht, met behoud van het familiefortuin.
De afdeling Fusies & Overnames biedt essentiële expertise om bedrijven te begeleiden bij complexe transacties. Met een multidisciplinair team biedt het diepgaande analyses en doordachte onderhandelingsstrategieën, waarbij klanten worden begeleid van planning tot post-acquisitie-integratie.

Tot slot is de afdeling Familiebedrijf gewijd aan het behoud en de groei van familiebedrijven door op maat gemaakte strategieën aan te bieden. De experts helpen bij het behouden van familiewaarden terwijl ze operationele prestaties optimaliseren en bedrijfscontinuïteit waarborgen.

Er zijn geen gegevens gevonden

Vastgoed

Er zijn geen gegevens gevonden

Het Assets Management departement van JMS Group onderscheidt zich door zijn technische expertise op het gebied van vastgoed. De grondige kennis van de markt, toegang tot talloze Off Market-kansen, het netwerk van Belgische, Europese en buitenlandse investeerders en hun beheersing van de vele facetten van de vastgoedsector, waaronder transacties, portefeuilleontwikkeling en -beheer, stellen de klanten van JMS Group in staat om te profiteren van rendementsoptimalisatie, kapitaalbehoud en verstandig risicobeheer. Dankzij het netwerk van vastgoedinvesteerders van JMS Group en de portefeuille van particuliere en zakelijke goederen, creëren de vastgoedexperts een uniek ontmoetingspunt tussen aanbod en vraag van goederen. Met de bijdrage van de expertise van medewerkers van de financiële en fiscale afdelingen zorgen deze specialisten in investeringsvastgoed voor succesvolle afronding van aandelentransacties en andere vastgoedtransacties

Estate en successieplanning

Er zijn geen gegevens gevonden
Successie- en vastgoedplanning spelen een cruciale rol in de algehele financiële strategie. Het Assets Management departement van JMS Group biedt op maat gemaakte oplossingen om het beheer en de optimalisatie van vermogensoverdracht te vergemakkelijken. De experts werken samen met klanten om plannen te ontwerpen die in lijn zijn met hun persoonlijke en familiale doelen, rekening houdend met fiscale implicaties.

Het toegewijde successieplanningsteam creëert strategieën om een vloeiende overgang van eigendom te waarborgen, waardoor het familievermogen voor toekomstige generaties behouden blijft. Met de hulp van hun gespecialiseerde belastingadvocaten, die op de hoogte zijn van de nieuwste wettelijke en regelgevende ontwikkelingen, zorgt JMS Group ervoor dat de overdracht van familievermogens geoptimaliseerd en beveiligd wordt.

Fusies en overnames

Er zijn geen gegevens gevonden
Het Fusies & Overnames departement van JMS Group biedt uitgebreide expertise om bedrijven en familiebedrijven te begeleiden bij complexe zakelijke transacties. Met een multidisciplinair team dat samenwerkt met financiële en juridische experts, biedt het departement diepgaande analyses, nauwkeurige waarderingen en doordachte onderhandelingsstrategieën om succesvolle transacties te waarborgen.
Gedurende elke fase van het proces, van strategie en planning tot post-acquisitie monitoring en evaluatie, begeleidt het JMS Group-team klanten bij het identificeren van potentiële doelen, grondige strategische beoordeling, het beheren van vertrouwelijke onderhandelingen, het uitvoeren van grondig due diligence-onderzoek en het coördineren van regelgevende goedkeuringen.
De nadruk ligt op transparante communicatie, zowel intern als extern, om onzekerheden te minimaliseren en een soepele overgang te verzekeren. Na afronding van de transactie blijft JMS Group een sleutelrol spelen door het overnemende bedrijf te begeleiden bij het integratieproces, waarbij operationele processen, systemen en bedrijfscultuur op elkaar worden afgestemd.

Familiebedrijf

Er zijn geen gegevens gevonden
Familiebedrijven vormen een belangrijke pijler van de economie, maar vereisen specifieke managementbenaderingen om langetermijnsucces te waarborgen. Het Family Business departement van JMS Group is toegewijd aan het bieden van deskundig advies en op maat gemaakte oplossingen die familiewaarden behouden, groei stimuleren en een soepele overgang tussen generaties verzekeren. Het oprichten van holdings en trusts maakt integraal deel uit van deze strategieën, waardoor de duurzaamheid van familiebedrijven voor de komende jaren wordt gewaarborgd.
In dit verband werkt het Family Business departement van JMS Group nauw samen met familiebedrijven om managementstrategieën te ontwikkelen die controle behouden en versterken, terwijl operationele prestaties worden geoptimaliseerd. Familieleden die belangrijke functies bekleden, zoals CEO’s, CFO’s of salesdirecteuren, ontvangen deskundig advies om deze cruciale rollen succesvol te beheren en een soepele afstemming tussen familie- en zakelijke doelen te waarborgen.
Het Family Business departement van JMS Group biedt diepgaande expertise op het gebied van successieplanning. Consultants werken nauw samen met families om overdrachtsstrategieën te ontwikkelen die het familie-erfgoed behouden en tegelijkertijd duurzame groei bevorderen.