Digitaal & IT

Op dit moment is digitalisering essentieel voor de ontwikkeling en groei van bedrijven. Voor veel KMO’s is dit een kwestie van overleven. De moeilijkheid van het begrijpen van de digitale wereld, de complexiteit van de infrastructuur en de verscheidenheid aan beschikbare oplossingen maken deze digitalisering echter moeilijk voor veel ondernemers en besluitvormers. De Digital & IT-afdeling van JMS Group heeft als missie om deze KMO’s te begeleiden in het doolhof van digitalisering. De digitale specialisten van JMS Group helpen hun klanten bij het ontwikkelen van geplande digitale strategieën, het selecteren van veilige en op maat gemaakte digitale transitietools die voldoen aan de behoeften, middelen en doelstellingen van elke klant, en garanderen zo dat ze de digitale trein niet missen.

Er zijn geen gegevens gevonden

Digitale strategie

Er zijn geen gegevens gevonden

Als basis voor elke operationele beslissing is strategie een cruciale stap in de ontwikkeling van een bedrijf. De Digital & IT-afdeling van JMS Group begeleidt KMO’s bij het ontwerpen en implementeren van gepersonaliseerde digitale strategieën, en biedt essentiële ondersteuning aan bedrijven die willen gedijen in het digitale tijdperk. Deze digitale strategieën zijn nauw verbonden met de zakelijke en financiële doelstellingen van de klanten van JMS Group. De digitale strategie-experts van JMS Group analyseren zorgvuldig hun behoeften, middelen en specifieke doelstellingen voor elke entiteit en bieden gedetailleerde strategische plannen als leidraad voor een geleidelijke digitale overgang of een volledige digitale transformatie.

Digitale transformatie en overgang

Er zijn geen gegevens gevonden

De digitale experts van JMS Group implementeren op basis van de uitgewerkte digitale strategieën met KMO’s aanbevelingen en routekaarten om acties te plannen wanneer de keuze voor een digitale overgang of transformatie zich voordoet. Digitale transitie legt de nadruk op de geleidelijke adoptie van digitale technologieën om specifieke aspecten van de operaties te verbeteren zonder noodzakelijkerwijs het hele bedrijfsmodel in twijfel te trekken. Digitale transformatie, daarentegen, omvat een diepgaande en holistische verandering van de gehele organisatie, waarbij digitale technologieën worden gebruikt als motor voor deze verandering. De digitale experts van JMS Group helpen hun klanten bij het nemen van beslissingen over de keuze tussen digitale overgang of transformatie.

Digitale infrastructuren en SAAS

Er zijn geen gegevens gevonden
De Digital-afdeling van JMS Group helpt KMO’s die digitale tools willen ontwikkelen door passende SAAS-oplossingen (Software As A Service) aan te bieden om operationele efficiëntie te verbeteren, klantrelaties te beheren, online aanwezigheid te vergroten en e-commerce te optimaliseren. De experts van JMS Group implementeren op maat gemaakte ERP-systemen voor elk bedrijf, waardoor geïntegreerd beheer van alle processen mogelijk is, inclusief CRM, wat bedrijven helpt hun communicatie, retentie-, acquisitie- of loyaliteitsprocessen te verbeteren. Tot slot helpt JMS bedrijven bij het ontwikkelen van hun online handel en het veroveren van nieuwe klanten en markten.

Digitale communicatie en Sociale netwerken

Er zijn geen gegevens gevonden

JMS Group biedt strategische expertise in het beheer van de online aanwezigheid van haar klanten. De digitale marketingexperts van JMS Group zijn verantwoordelijk voor het creëren van kwaliteitsinhoud, effectief beheer van sociale media en het gebruik van diepgaande analyses om netwerkprestaties te optimaliseren. Het uiteindelijke doel van de digitale afdeling is het versterken van de merkzichtbaarheid op het web, het vergroten van de betrokkenheid van het publiek en het genereren van concrete en significante resultaten voor de klanten van JMS Group. Het gebruik van targeting- en retargetingtechnieken, evenals het gebruik van inboundmarketing en de integratie van marketingautomatiseringprocedures, dragen bij aan het opbouwen van een breder publiek, het vergroten van de betrokkenheid van het publiek en het bevorderen van klantenloyaliteit.

IT-infrastructuur en cloud

Er zijn geen gegevens gevonden
JMS Group heeft een toegewijde afdeling voor het beheer van cloud-infrastructuren en informatietechnologie (IT) die SAAS-systemen herbergt en toegankelijk maakt. Dit gespecialiseerde Cloud & IT-infrastructuurteam speelt een cruciale rol in het beveiligen van de infrastructuren en gegevens die ze bevatten. Het team van beveiligingsexperts en IT-ingenieurs van JMS Group implementeert geavanceerde beschermings- en monitoringmaatregelen om de integriteit van informatie en de continuïteit van de digitale operaties van de klanten van JMS te waarborgen. Deze beveiligingsspecialisten bieden betrouwbare, veilige en schaalbare technologische oplossingen om te voldoen aan de behoeften van de klanten van JMS en garanderen zo gemoedsrust op het gebied van IT-beveiliging.